Thuis

Wuhan Heyuan Import & Export Co.,Ltd,

Een paar woorden over ons
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Wuhan Heyuan Import & Export Co.,Ltd,

De Invoer & de Uitvoerco. van Wuhanheyuan, Ltd is het workwear ontwerpen, workwear fabrikant en een exporteur een gevestigd in China, dat een snelle groeiende onderneming is die de productie en de marketing van workwear integreert. Tegenwoordig, door zijn toewijding aan innovatie en ontwikkeling, zijn wij één van de belangrijke workwear fabrikanten en de leveranciers in Wuhan, China geworden.

 

HEYUAN TEX is gespecialiseerd in professioneel workwear gebied, die een breed spectrum van werk-kledingstukken aanbieden die zich van het werkuniformen, het werkjasje & slab-broek, medisch, gastvrijheid, het werkoverhemden aan polair vachtjasje, en workwear vrouwen uitstrekken. Onze hoofdzakelijk markt wordt gevestigd in Europa, Midden-Oosten, Zuiden & Noord-Amerika en meer, en ons de uitvoervolume stijgt jaar na jaar.

 

Sinds zijn begin in 2005, heeft elk workwear stuk van HEYUAN TEX de kwaliteit, de hardheid, en de trots betekend die de geest over de hele wereld van de arbeider opneemt. Wij begrijpen dat slechts hoog - de kwaliteitsproducten en de dienst zullen ons een goede reputatie met cliënten verdienen. Wij zijn zeer professioneel en hebben volledige ervaring in diverse soorten workwear en Uniformen, die cliënten van de kleren van het hoogste kwaliteitswerk aan de beste prijzen en het hoogste niveau van de dienst en steun voorzien. Door de prima planning van het bedrijf, maken het prima verkopende netwerk, het prima beheer, de prima productie en de naverkoopdienst, „HEYUAN TEX“ zich regelmatig uitbreiden.

 

Onze concurrentievoordelen is zoals volgend:

 

-- Wij kiezen de gekwalificeerde leverancier van stof, toebehoren en verpakkingsmateriaal. Het materiaal zal strikt geïnspecteerd wanneer zij in de fabriek aankomen. Wij hebben lange termijn samenwerkten met stoffenleveranciers.

 

-- Wij hebben ontwerpafdeling, ontwikkelen onze ontwerpen onophoudelijk nieuwe die producten op de vraag van de markt worden gebaseerd. Wij kunnen onze producten in divers soort workwear volgens klant-specifieke eisen leveren. Zodra de orde wordt geplaatst, de kwaliteitscontrole (het snijden, het naaien en verpakking) van het beginnen aan het eind strikt wordt uitgevoerd dat.

 

-- De professionele technici staan ons toe om nauwkeurige steekproeven volgens de eisen van de cliënt op tijd te verstrekken.

 

-- Wij hebben een speciaal en professioneel team die de beste dienst voor onze huidige en potentiële klanten verlenen. De kwaliteit en de dienst zijn altijd de hoogste zorg in HEYUAN TEX. Wij verlenen volledige reeks van de dienst met inbegrip van vrije steekproeven die op verzoek beschikbaar zijn.

 

Naast hoogte - de kwaliteitsproducten, prijs is ook een belangrijke factor aan onze cliënten. Onze grondstoffenleveranciers zijn top-ranked in hun industrieën, en verhouding op lange termijn met hen waarborgen ons zowel kwaliteit als redelijke prijzen. De regelmatige personeel opleiding verbetert kwaliteit toe te schrijven aan gestegen productieefficiency en drukt loonkosten. Onze betrouwbare producten en concurrerende prijzen maken onze workwear, Uniformen, en andere producten, de beste keus voor klanten.

 

Wij wensen poging ons beste om een zakelijke relatie op lange termijn met klanten van verschillende landen te vestigen en zullen u onbegrensd voordeel brengen. Wij zullen uw loyaalste partner zijn. Het kan win-win handelsrelatie zijn.

Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Midden-Oosten

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Handelsmaatschappij

Merken : HEYUAN TEX

Aantal werknemers : 100~150

Jaarlijkse omzet : 5 million-8 million

Opgericht Jaar : 2005

Export pct : 90% - 100%

Location: Wuhan, China

Main Product: Work Uniforms , Workwear, Garments, Jacket , Pants , Bib - pants , Coverall , Vest etc.

geschiedenis van het bedrijf

1. Opstelling

 

Op 18 November 2005, de Invoer van Wuhan Heyuan & de Uitvoer werd Co., Ltd opgericht en werd geregistreerd. Verdeeld van de Techniek van Wuhan Heyuan en Installatie (Groep) Corp, die het recht van de invoer en de uitvoer door het Ministerie van Buitenlandse Economische Relaties en Handel van de Volksrepubliek China werd toegekend. Sinds 2002, voeren wij workwear als belangrijkst product uit.

 

In December 2007, brachten wij ons bureau in stedelijk handelscentrum en bewegen ons in het huidige Internationale Plein van adresyuanchen.

 

2. Snel groei

 

In 2009, woonden wij professionele workwear internationale tentoonstelling bij - A plus A in Duitsland. Dat jaar, de eerste keer voor ons om in Kantonmarkt in Guangzhou in dienst te nemen. Sinds dat, wonen wij bijna de Kantonmarkt bij elk jaar. Wij ontwikkelen voortdurend snel onze markt en.

Wuhan Heyuan Import & Export Co.,Ltd,

 

In 2010, samen met een samenwerkende fabriek op lange termijn in Ezhou, vestigen wij de eerste fabriek van het gezamenlijke ondernemingskledingstuk.

 

3. Vriendschappelijke en Duurzame ontwikkeling

 

In 2012, bezochten wij onze klanten in Europa en Midden-Oosten samen met ons team van het productiebeheer. Door bespreking face to face, hebben wij onze wederzijdse begrip en samenwerking, verbeterd en onze wederzijdse markten ook gestabiliseerd.

Wuhan Heyuan Import & Export Co.,Ltd,

 

In 2014, bouwen wij ons het ontwerpen en technisch werkend bureau in Wuhan. Wij zijn in de positie om efficiëntere en snelle steun voor onze klanten te geven. Volgens ons verslag van het de uitvoervolume, werden wij beloond door onze overheid in 2015.

 

4. Innovatie

 

In Februari 2016, hebben wij ons merk „HEYUAN TEX @“ met succes geregistreerd. In 2016, vestigen wij de tweede fabriek van het gezamenlijke ondernemingskledingstuk in Xiaogan om de ontwikkelende vraag te leveren.

 

Vanaf 2017 aan vandaag, werken wij onze website bij om de snelle ontwikkeling van wetenschap en technologie aan te passen. Relais op de beste prijzen en het hoogste niveau van de dienst en steun, hebben wij onze klant waardevollere, betrouwbare samenwerking gegeven.

bedrijfsdiensten

De Invoer & de Uitvoerco. van Wuhanheyuan, Ltd is één van de belangrijke workwear fabrikanten en de leveranciers in Wuhan, China, door zijn toewijding tot innovatie en ontwikkeling geworden.

 

De dienstprincipe:

De kwaliteit en de reputatie zijn de ankers wij op bloeien;

Het beheer en de dienst zijn de grondslag die wij hebben bevonden ons op

vat ervaring, Duurzame Innovatie, onbeperkte verwezenlijkingen samen

 

De geest van de onderneming:

Hardwork, Eenheid, Innovatie, Ontwikkeling

 

De kern van ondernemingswaarden:

1. Centric klant -, verleen de beste dienst

2. Perfect achtervolgen, gelooft in elk eenvoudig ding goed doen niet eenvoudig is

3. Houdend tempo met The Times, georiënteerd, bereidend en innovatieve mensen -

 

Productconcept:

Praktisch, Modieus, Duurzaam, Leeftijdloos

 

Technische ondersteuning:

1. Wij kunnen maken volgens uw ontwerptekening bemonsteren.
2. Wij kunnen maken volgens uw steekproef ontwerpen, dan remakesteekproef.
3. Maak massaproduktie nadat uw de steekproef bevestig.

Al materiaal is gekwalificeerd.

De kwaliteit en de Veiligheid zijn gewaarborgd.

Wuhan Heyuan Import & Export Co.,Ltd,

 

Betalingsvoorwaarden: L/C D/P T/T (30%-storting, 70%-saldo tegen B/L-exemplaar)            

 

De vervoersdienst:

1.  Overzeese Verzending

     FCL-volledige Containerlading.

     LCL-minder Containerlading.

2.  Treinverzending

3.  Luchtverzending

4.  De steekproeven zijn levering door Fedex (TNT)

Wij kunnen op tijd en veilige levering aan uw hand waarborgen.

 

Beroemd bedrijf die samenwerking met ons:

BLAUW KASTEEL, DICKIES, PORTWEST, UNIDRESS, VALENTO, PLANAM, MOLvallei, HET CEMENT VAN HEIDELBERG. HEBA-BRAND.

Bedrijfteam

Er zijn geen succesvolle individuen, slechts succesvolle teams.

 

Wuhan Heyuan Import & Export Co.,Ltd,

 

 

Succesvol team, succesvolle individuen!

 

Verenig het team, concentreer me op het doel, om onbeperkte mogelijkheden voor de droom tot stand te brengen!

 

Wuhan Heyuan Import & Export Co.,Ltd,