Bericht versturen
Thuis

JINGZHOU HONGWANLE GARMENTS CO., LTD,

Een paar woorden over ons
China JINGZHOU HONGWANLE GARMENTS CO., LTD, Bedrijfsprofiel
China JINGZHOU HONGWANLE GARMENTS CO., LTD, Bedrijfsprofiel
China JINGZHOU HONGWANLE GARMENTS CO., LTD, Bedrijfsprofiel
China JINGZHOU HONGWANLE GARMENTS CO., LTD, Bedrijfsprofiel
China JINGZHOU HONGWANLE GARMENTS CO., LTD, Bedrijfsprofiel
China JINGZHOU HONGWANLE GARMENTS CO., LTD, Bedrijfsprofiel
China JINGZHOU HONGWANLE GARMENTS CO., LTD, Bedrijfsprofiel
China JINGZHOU HONGWANLE GARMENTS CO., LTD, Bedrijfsprofiel
China JINGZHOU HONGWANLE GARMENTS CO., LTD, Bedrijfsprofiel
1 2 3 4 5 6 7 8 9

JINGZHOU HONGWANLE GARMENTS CO., LTD,

Heyuanis een werkkledingontwerper, fabrikant en exporteur van werkkleding gevestigd in China, een snelgroeiende onderneming die de productie en marketing van werkkleding integreert.Tegenwoordig zijn we, dankzij onze toewijding aan innovatie en ontwikkeling, uitgegroeid tot een van de toonaangevende fabrikanten en leveranciers van werkkleding in Wuhan, China.

 

HEYUAN TEXis gespecialiseerd op het gebied van professionele werkkleding en biedt een breed spectrum aan werkkleding, variërend van werkuniformen, werkjassen en broeken, medisch, horeca, werkoverhemden tot polar fleece jacks en werkkleding voor dames.Onze voornamelijk markt bevindt zich in Europa, het Midden-Oosten, Zuid- en Noord-Amerika en meer, en ons exportvolume neemt jaar na jaar toe.

 

Sinds het begin in 2005 is elk stuk vanHEYUAN TEXwerkkleding staat voor de kwaliteit, taaiheid en trots die de geest van de werknemer over de hele wereld belichaamt.We begrijpen dat alleen producten en service van hoge kwaliteit ons een goede reputatie bij klanten opleveren.We zijn zeer professioneel en hebben volledige ervaring met verschillende soorten werkkleding en uniformen, waardoor we klanten werkkleding van topkwaliteit bieden tegen de beste prijzen en het hoogste niveau van service en ondersteuning.Door de eersteklas planning van het bedrijf, het eersteklas verkoopnetwerk, het eersteklas management, de eersteklas productie en after-sales service, maak "HEYUAN TEXbreid gestaag uit.

 

Onze concurrentievoordelen zijn als volgt:

 

-- We kiezen de gekwalificeerde leverancier van stof, accessoires en verpakkingsmateriaal.Het materiaal zal strikt worden geïnspecteerd wanneer ze in de fabriek aankomen.We werken al lang samen met stoffenleveranciers.

 

-- We hebben een ontwerpafdeling, onze ontwerpen ontwikkelen voortdurend nieuwe producten op basis van de vraag van de markt. We zijn in staat om onze producten in verschillende soorten werkkleding te leveren volgens de specifieke eisen van de klant.Zodra de bestelling is geplaatst, wordt de kwaliteitscontrole (snijden, naaien en verpakken) van begin tot eind strikt uitgevoerd.

 

-- De professionele technici stellen ons in staat om op tijd nauwkeurige monsters te leveren volgens de eisen van de klant.

 

-- We hebben een speciaal en professioneel team dat de beste service biedt aan onze huidige en potentiële klanten.Kwaliteit en service zijn altijd de grootste zorg in HEYUAN TEX.We bieden een volledige service inclusief gratis monsters die op aanvraag beschikbaar zijn.

 

Naast producten van hoge kwaliteit is prijs ook een belangrijke factor voor onze klanten.Onze grondstoffenleveranciers staan ​​aan de top in hun branche en een langdurige relatie met hen garandeert ons zowel kwaliteit als redelijke prijzen.Regelmatige training van het personeel verbetert de kwaliteit door een verhoogde productie-efficiëntie en verlaagt de arbeidskosten.Onze betrouwbare producten en concurrerende prijzen maken onze werkkleding, uniformen en andere producten tot de beste keuze voor klanten.

 

We willen ons best doen om een ​​langdurige zakelijke relatie op te bouwen met klanten uit verschillende landen en zullen u onbeperkt voordeel opleveren.Wij zullen uw trouwste partner zijn.Het kan een win-win handelsrelatie zijn.

Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Midden-Oosten

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Handelsmaatschappij

Merken : HEYUAN TEX

Aantal werknemers : 500~1000

Jaarlijkse omzet : 5 million-8 million

Opgericht Jaar : 2005

Export pct : 90% - 100%

Location: Wuhan, China

Main Product: Work Uniforms , Workwear, Garments, Jacket , Pants , Bib - pants , Coverall , Vest etc.

geschiedenis van het bedrijf

1. Opstelling

 

Op 18 November 2005, de Invoer van Wuhan Heyuan & de Uitvoer werd Co., Ltd opgericht en werd geregistreerd. Verdeeld van de Techniek van Wuhan Heyuan en Installatie (Groep) Corp, die het recht van de invoer en de uitvoer door het Ministerie van Buitenlandse Economische Relaties en Handel van de Volksrepubliek China werd toegekend. Sinds 2002, voeren wij workwear als belangrijkst product uit.

 

In December 2007, brachten wij ons bureau in stedelijk handelscentrum en bewegen ons in het huidige Internationale Plein van adresyuanchen.

 

2. Snel groei

 

In 2009, woonden wij professionele workwear internationale tentoonstelling bij - A plus A in Duitsland. Dat jaar, de eerste keer voor ons om in Kantonmarkt in Guangzhou in dienst te nemen. Sinds dat, wonen wij bijna de Kantonmarkt bij elk jaar. Wij ontwikkelen voortdurend snel onze markt en.

China JINGZHOU HONGWANLE GARMENTS CO., LTD, Bedrijfsprofiel 0

 

In 2010, samen met een samenwerkende fabriek op lange termijn in Ezhou, vestigen wij de eerste fabriek van het gezamenlijke ondernemingskledingstuk.

 

3. Vriendschappelijke en Duurzame ontwikkeling

 

In 2012, bezochten wij onze klanten in Europa en Midden-Oosten samen met ons team van het productiebeheer. Door bespreking face to face, hebben wij onze wederzijdse begrip en samenwerking, verbeterd en onze wederzijdse markten ook gestabiliseerd.

China JINGZHOU HONGWANLE GARMENTS CO., LTD, Bedrijfsprofiel 1

 

In 2014, bouwen wij ons het ontwerpen en technisch werkend bureau in Wuhan. Wij zijn in de positie om efficiëntere en snelle steun voor onze klanten te geven. Volgens ons verslag van het de uitvoervolume, werden wij beloond door onze overheid in 2015.

 

4. Innovatie

 

In Februari 2016, hebben wij ons merk „HEYUAN TEX @“ met succes geregistreerd. In 2016, vestigen wij de tweede fabriek van het gezamenlijke ondernemingskledingstuk in Xiaogan om de ontwikkelende vraag te leveren.

 

Vanaf 2017 aan vandaag, werken wij onze website bij om de snelle ontwikkeling van wetenschap en technologie aan te passen. Relais op de beste prijzen en het hoogste niveau van de dienst en steun, hebben wij onze klant waardevollere, betrouwbare samenwerking gegeven.

bedrijfsdiensten

De Invoer & de Uitvoerco. van Wuhanheyuan, Ltd is één van de belangrijke workwear fabrikanten en de leveranciers in Wuhan, China, door zijn toewijding tot innovatie en ontwikkeling geworden.

 

De dienstprincipe:

De kwaliteit en de reputatie zijn de ankers wij op bloeien;

Het beheer en de dienst zijn de grondslag die wij hebben bevonden ons op

vat ervaring, Duurzame Innovatie, onbeperkte verwezenlijkingen samen

 

De geest van de onderneming:

Hardwork, Eenheid, Innovatie, Ontwikkeling

 

De kern van ondernemingswaarden:

1. Centric klant -, verleen de beste dienst

2. Perfect achtervolgen, gelooft in elk eenvoudig ding goed doen niet eenvoudig is

3. Houdend tempo met The Times, georiënteerd, bereidend en innovatieve mensen -

 

Productconcept:

Praktisch, Modieus, Duurzaam, Leeftijdloos

 

Technische ondersteuning:

1. Wij kunnen maken volgens uw ontwerptekening bemonsteren.
2. Wij kunnen maken volgens uw steekproef ontwerpen, dan remakesteekproef.
3. Maak massaproduktie nadat uw de steekproef bevestig.

Al materiaal is gekwalificeerd.

De kwaliteit en de Veiligheid zijn gewaarborgd.

China JINGZHOU HONGWANLE GARMENTS CO., LTD, Bedrijfsprofiel 0

 

Betalingsvoorwaarden: L/C D/P T/T (30%-storting, 70%-saldo tegen B/L-exemplaar)            

 

De vervoersdienst:

1.  Overzeese Verzending

     FCL-volledige Containerlading.

     LCL-minder Containerlading.

2.  Treinverzending

3.  Luchtverzending

4.  De steekproeven zijn levering door Fedex (TNT)

Wij kunnen op tijd en veilige levering aan uw hand waarborgen.

 

Beroemd bedrijf die samenwerking met ons:

BLAUW KASTEEL, DICKIES, PORTWEST, UNIDRESS, VALENTO, PLANAM, MOLvallei, HET CEMENT VAN HEIDELBERG. HEBA-BRAND.

Bedrijfteam

Er zijn geen succesvolle individuen, slechts succesvolle teams.

 

China JINGZHOU HONGWANLE GARMENTS CO., LTD, Bedrijfsprofiel 0

 

 

Succesvol team, succesvolle individuen!

 

Verenig het team, concentreer me op het doel, om onbeperkte mogelijkheden voor de droom tot stand te brengen!

 

China JINGZHOU HONGWANLE GARMENTS CO., LTD, Bedrijfsprofiel 1